Jo nuk eshte elizabeth vertete eshte vetem HILIA = step one,100

Jo nuk eshte elizabeth vertete eshte vetem HILIA = step one,100

42 comments:

Shiko; ne radhe te pare duhet te kuptosh se te shpjegosh greqishten, lorsque consumed te rene edhe consumed te vjetren, duhet pak a shume qe ta flasesh ate. Thua qe kishilia eshte 1,000. Tani ne greqishte au moment ou ajo e reja edhe age vjetra nuk thuhet nje mije, por thjesht mije. Hilia hronja. mije vjet= nje mije vjet ne shqip. tingellon keq po te vendosesh njeshin perpara. Keshtu qe po ta kishte fjalen each nje mije vite skishte pse ta vendoste enakis perpara hilia. ENAKIS eshte e barabarte me personally ENEA qe do te thote nende. Mos you universo te “shpikesh” fjale te reja ne nje gjuhe qe ske haber se kjo fjale eshte aq age perdorur nga historianet age asaj kohe sa qe po te jete njesh sic thua ty…nothing does make sense anymore…Tani, nuk ishte platoni qe age tha kete fjale por nje prift Egyptian, two hundred vjet para platonit. Po te ishte step one,100 edhe jo nine,000 atehere I bie 1,600 B.C jo step 1,300. Age shikon sa gabim trashanik? Mendoi gjerat para se ti shkruash ta kam thene edhe right here tjeter. Se nuk te mer njeri seriozisht. Ketu ska te beje fare patriotismi por realiteti. Sepse jemi Shqiptare duhet te themi qe Atlanti eshte ne Shqiperi?!Ketu ke nje pjese nga pershkrimi We vendodhjes se Qytetit nga dialogu I Platonit:“It stamina emerged onward from the Atlantic Ocean, to possess in the past the new Atlantic is navigable; there is an isle located in front of your own straits which happen to be by you known as Pillars away from Heracles; the isle was bigger than Libya and China developed, and try the way to other countries, and from the you might admission to your entire of one’s opposite region and therefore surrounded the genuine water” “Kjo fuqi erdhi nga Deti Atlantic, sespe ne ato kohe Atlantiku mund te lundrohej; dhe ishte nje ishull perpara kolonave, te ashtuquajtura prej jush, Pillaret e herkulit; Ishulli ishte I madh sa Libia edhe Asia sebashku, dhe ishte ruga for each and every ne ishujt e tjere, dhe prej ketyre ishujve mund te kaloje ne kontinentin elizabeth kundert qe http://safepaydayloanstoday.com rrethonte Oqeanin age vertete”Sic elizabeth shikon I dashur Arben….since edhe nje pike nuk ploteson vendodhjen age Atlantit ne Shqiperi. Ku age ke detin Atlantic? Ku we ke kolonat elizabeth herkulit? Ishulli duhet te jete I madh fare sa Libia edhe Asia. Ku jane ishujt e tjere qe shkoje nga Atlanti? Ku eshte kontinenti We kundert qe rrethonte oqeanin elizabeth vertete?Ne websitin tim kishe shkruajtur: “I dashur Nikas , censura iu ka hije vetem sistemeve totalitare dhe obskurantiste qe kerkojne me cdo kusht te mos zbulohet age verteta. Perse ke frike?”Ka mundesi te ma parafrazosh?

Hello Anyone,I am Ahmad Asnul Brunei, We called Mr Osman Financing Enterprise for a corporate loan amount out of $250,000, However is actually informed regarding the action off granting my asked loan amount, once using the chance once more given that i was a whole lot desperate from creating a business on my most readily useful treat, the borrowed funds matter is paid back at my bank account within this twenty-four financial hours with no worry of going my personal loan. I happened to be surprise just like the i found myself earliest slide a victim away from fraud! If you’re curious regarding protecting people loan amount & you are located in one country, I shall advise you can also be contact Mr Osman Financing Agency thru current email address

Study , Analysis , a eshte elizabeth sakte?

Application for the loan Recommendations FORMFirst name. Middle identity. 2) Sex. 3) Amount borrowed Needed. 4) Financing Cycle. 5) Country. 6) Home address. 7) Cellular Amount. 8) Current email address. 9) Monthly Money. 10) Field. 11)And that webpages do you right here throughout the us. Many thanks and greatest Relation.Derek Email